Kampustalo, Seinäjoki-sali, Kalevankatu 35, 60100 Seinäjoki [kartta]

MAHDOLLISESTI YHDISTELMÄ TYÖELÄMÄTEATTERIA/ KOULUTUSTA loppukeskustelussa

Palkka: 500€ + lomarahat/hlö
Kesto: n. 2h-2,5h
KLO: aloitus arviolta klo 13:30-14
Osallistujia: n. 250
Paikka: Seinäjoki-sali (Kampustalo)

Kyseessä on Tyhy-päivä, toiveena ehkä improvisoitu työelämänäytelmä, Seinäjoen ammattkorkeakoulun koko henkilökunnalle. Heillä on vielä suunnitelmat todella alku vaiheessa, joten voimme ehdottaa vielä melkeinpä mitä vain - mutta Työelämädraama/komedia keskustelutuokiolla kuulosti tässä vaiheessa heille kivalta.

Henkilökunta syö ensin ohjatusti klo 12 alkaen ja sen jälkeen olisi tarkoitus aloittaa muu yhdessä tekeminen täällä Seinäjoki-salissa. Ruokailu ja muu iltapäivän tekeminen saa kestää klo 12-16, josta jatkavat ehkä terassille omin neuvoin.

Olen yhteydessä asiakkaaseen keskiviikkona 3.4. ja ehdotan heille TEAMS aikaa heidän työryhmälleen, jotta voidaan yhdessä tarkemmin suunnitella ja tehdä ehdotus sen myötä. Ovat olleen aiemmin Seinäjoen teatteria katsomassa josta tullut hyvää palautetta ja nyt haluavat tuoda teatteria heidän luokseen - koska iso määrä henkilökuntaa on jokseenkin vaikeaa liikutella eessun taassun.

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

Ilmoittautumiset

6
Elina S Iiro O Jouni K Micke R Topi K Sari S
7
Jussi V Annika P Antti L Miiko T Outi M Tiina P Niina S
22
Sari H Pihla P Kirsti K Marianne L Jari P Ville T Tobias Z Mikko P Jami H Teijo E Hannu Hanuman Jarmo H Ushma O June Jyri Ainu P Tilauskeikat Stella Marianne L [2] Marianne L [3] Marianne L [4] Sari H [2] Toiminnanjohtaja

Kommentoi...

Tuottaja

Tiimi: Elina, Sari S., Micke ja Jouni

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Tilastot

Pelaaja 6 7
Valmentaja 0 0
Yhteyshenkilö 0 0
Joukkueen ulkopuoliset 0
Yhteensä In 6 Out 7

Näytä kaikki tapahtumat